Un nou drum județean asfaltat

Dată

Turnarea primului strat de asfalt pe drumul județean Arad-Șiria va fi terminată la sfârșitul lunii octombrie, a anunțat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca. Firma constructoare a anunțat că, în funcție de condițiile meteo, pe noul drum asfaltat s-ar putea circula chiar mai repede de luna octombrie, însă abia anul viitor va fi turnat și al doilea strat de asfalt. Drumul județean Arad-Horia-Șiria-Pâncota este cel mai mare proiect de modernizare a drumurilor județene prin care Consiliul Județean Arad și-a propus să modernizeze 650 kilometri de drumuri până în anul 2025. Majoritatea drumurilor sunt realizate cu finanțare europeană câștigată de Consiliul Județean Arad.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru