Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Dată

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre. Franța condiționează deja valabilitatea pașaportului sanitar de efectuarea unei doze booster, a anunțat guvernul de la Paris. Documentul va fi dezactivat, chiar mai repede, după 7 luni de la ultima doză primită, în cazul în care nu este administrată o doză booster. În Franța, a treia doză este oferită de acum întregii populații, iar timpul dintre a doua și a treia doză fost redus la 5 luni. Între timp, în Germania, certificatul verde a devenit obligatoriu la locul de muncă şi în mijloacele de transport.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Statistică

2021, unul dintre cei mai călduroși ani

Potrivit Copernicus Climate Change Service, un serviciu informatic al Uniunii Europene, ultimii șapte ani au fost cei mai călduroși începând din 1970 până în prezent.

Actualitate

Jurnalul Qub – 14 ianuarie 2022

Dintre titlurile zilei: Când începe vaccinarea copiilor?, Timișoara, în scenariul roșu, Noul Cod Rutier

Politică & Administrație

Terasele ilegale, ridicate din Timișoara

Primăria a trimis câțiva angajați de la STPT să ridice 17 terase amplasate pe domeniul public pentru care operatorii nu plăteau taxe la bugetul local, neavând documentele legale necesare pentru funcționare.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru