Orașul Uricani este stațiune turistică

Dată

Guvernul a adoptat proiectul de hotărâre prin care s-a decis atestarea unor localități ca staţiuni turistice de interes național, respectiv local. Astfel, orașul Uricani este atestat ca stațiune turistică de interes local.
Orașul situat în județul Hunedoara, ocupă un loc important în peisajul Văii Jiului și este considerat cel mai lung oraș din România, cu o suprafață de peste 25.000 de hectare, format din localitățile Câmpu lui Neag și Valea de Brazi. În acest moment, România are 52 de stațiuni turistice de interes național și alte 95 de interes local.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru