Orașul Uricani este stațiune turistică

Dată

Guvernul a adoptat proiectul de hotărâre prin care s-a decis atestarea unor localități ca staţiuni turistice de interes național, respectiv local. Astfel, orașul Uricani este atestat ca stațiune turistică de interes local.
Orașul situat în județul Hunedoara, ocupă un loc important în peisajul Văii Jiului și este considerat cel mai lung oraș din România, cu o suprafață de peste 25.000 de hectare, format din localitățile Câmpu lui Neag și Valea de Brazi. În acest moment, România are 52 de stațiuni turistice de interes național și alte 95 de interes local.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru