Oferte depuse pentru proiectarea drumului Craiova-Lugoj

Dată

Cinci agenţi economici şi-au depus ofertele la licitaţia pentru proiectarea drumului de mare vizteză Craiova-Lugoj, a anunţat luni Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.
Drumul expres va avea o lungime de circa 250 de km şi reprezintă un proiect esenţial pentru asigurarea unei conexiuni moderne şi rapide între Oltenia şi Banat.
Investiţia se ridică la o valoare de peste 107 milioane de lei, iar durata contractului este de 43 de luni, dintre care 36 de luni sunt alocate studiului de fezabilitate.
Comisia de evaluare urmează să analizeze ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiilor de atribuire şi cu legislaţia în vigoare, după care va fi lansată o nouă licitaţie pentru execuţia propriu-zisă. Beneficiarul va primi la final un studiu de fezabilitate foarte detaliat, care va elimina riscurile şi va permite constructorului inovaţie şi adaptare, conform declaraţiilor ministrului.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Salonul Internaţional de Invenţii şi Inovaţii “Traian Vuia” Timișoara, încheiat cu succes – MozaiQub

Cea de a X-a ediție a Salonului Internațional de Invenții și Inovații ”Traian Vuia” Timișoara s-a încheiat cu un real succes. Ultima zi, cea de-a ...
Emisiuni

Oportunități de angajare în cadrul MAPN – QubArena

MAPN așteaptă voluntari pentru a fi încadrați și remunerați. Înscrieriele au loc până în 27 iunie la Centrul Militar Zonal Timiș.
Informații Utile

Agenda zilei, luni, 17 iunie 2024

Agenda zilei, luni, 17 iunie 2024
Emisiuni

A doua zi a Salonului Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia” Timișoara – MozaiQub

Prima zi a celei de-a X-a ediții a Salonului Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia” Timișoara s-a încheiat cu un real succes. A doua ...

Alte
știri