Oferte depuse pentru proiectarea drumului Craiova-Lugoj

Dată

Cinci agenţi economici şi-au depus ofertele la licitaţia pentru proiectarea drumului de mare vizteză Craiova-Lugoj, a anunţat luni Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.
Drumul expres va avea o lungime de circa 250 de km şi reprezintă un proiect esenţial pentru asigurarea unei conexiuni moderne şi rapide între Oltenia şi Banat.
Investiţia se ridică la o valoare de peste 107 milioane de lei, iar durata contractului este de 43 de luni, dintre care 36 de luni sunt alocate studiului de fezabilitate.
Comisia de evaluare urmează să analizeze ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiilor de atribuire şi cu legislaţia în vigoare, după care va fi lansată o nouă licitaţie pentru execuţia propriu-zisă. Beneficiarul va primi la final un studiu de fezabilitate foarte detaliat, care va elimina riscurile şi va permite constructorului inovaţie şi adaptare, conform declaraţiilor ministrului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru