Oferte depuse pentru proiectarea drumului Craiova-Lugoj

Dată

Cinci agenţi economici şi-au depus ofertele la licitaţia pentru proiectarea drumului de mare vizteză Craiova-Lugoj, a anunţat luni Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.
Drumul expres va avea o lungime de circa 250 de km şi reprezintă un proiect esenţial pentru asigurarea unei conexiuni moderne şi rapide între Oltenia şi Banat.
Investiţia se ridică la o valoare de peste 107 milioane de lei, iar durata contractului este de 43 de luni, dintre care 36 de luni sunt alocate studiului de fezabilitate.
Comisia de evaluare urmează să analizeze ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiilor de atribuire şi cu legislaţia în vigoare, după care va fi lansată o nouă licitaţie pentru execuţia propriu-zisă. Beneficiarul va primi la final un studiu de fezabilitate foarte detaliat, care va elimina riscurile şi va permite constructorului inovaţie şi adaptare, conform declaraţiilor ministrului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru