Drum de legătură între Autostrada A1 și DN69

Dată

Campania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Ministerul Transporturilor au semnat contractul de finanțare cu bani europeni pentru drumul de legătură autostrada A1 Arad – Timișoara și DN69. Proiectul urmărește crearea unei noi descărcări de pe Autostrada A1 în zona localității Sânandrei pentru a asigura o conexiune mai rapidă de la Timișoara către autostradă. Valoarea proiectului este de peste 250 de milioane de lei,  sumă asigurată în proporție 85% de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune, iar restul banilor vin de la Campania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Șantierul ar putea începe în toamnă și ar trebui să dureze 18 luni, iar noul drum va avea două poduri noi, șase pasaje și trei noduri rutiere. Viteza maximă de circulație pe această legătură va fi de 100 de kilometri pe oră.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru