Drum de legătură între Autostrada A1 și DN69

Dată

Campania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Ministerul Transporturilor au semnat contractul de finanțare cu bani europeni pentru drumul de legătură autostrada A1 Arad – Timișoara și DN69. Proiectul urmărește crearea unei noi descărcări de pe Autostrada A1 în zona localității Sânandrei pentru a asigura o conexiune mai rapidă de la Timișoara către autostradă. Valoarea proiectului este de peste 250 de milioane de lei,  sumă asigurată în proporție 85% de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune, iar restul banilor vin de la Campania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Șantierul ar putea începe în toamnă și ar trebui să dureze 18 luni, iar noul drum va avea două poduri noi, șase pasaje și trei noduri rutiere. Viteza maximă de circulație pe această legătură va fi de 100 de kilometri pe oră.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru