Ce facem dacă ne lovim mașina singuri?

Dată

Dacă sunteți implicați într-un accident rutier, chiar și fără alte autoturisme implicate, este necesar să mergeţi la Poliţia Rutieră pentru constatare în maximum 24 de ore. După ce poliţia constată în ce condiţii a fost lovită maşina, va elibera o autorizaţie de reparaţie. Cu ajutorul acesteia, şoferul îşi va putea repara maşina într-un service autorizat. Poliţia poate sancţiona orice şofer care circulă cu un autovehicul cu avarie pentru care nu s-a făcut constatare. Amenda ajunge la 145 de lei, dacă este plătită în termen de 15 zile. În caz contrar, aceasta se dublează.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru