Ce facem dacă ne lovim mașina singuri?

Dată

Dacă sunteți implicați într-un accident rutier, chiar și fără alte autoturisme implicate, este necesar să mergeţi la Poliţia Rutieră pentru constatare în maximum 24 de ore. După ce poliţia constată în ce condiţii a fost lovită maşina, va elibera o autorizaţie de reparaţie. Cu ajutorul acesteia, şoferul îşi va putea repara maşina într-un service autorizat. Poliţia poate sancţiona orice şofer care circulă cu un autovehicul cu avarie pentru care nu s-a făcut constatare. Amenda ajunge la 145 de lei, dacă este plătită în termen de 15 zile. În caz contrar, aceasta se dublează.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru