Ce facem dacă ne lovim mașina singuri?

Dată

Dacă sunteți implicați într-un accident rutier, chiar și fără alte autoturisme implicate, este necesar să mergeţi la Poliţia Rutieră pentru constatare în maximum 24 de ore. După ce poliţia constată în ce condiţii a fost lovită maşina, va elibera o autorizaţie de reparaţie. Cu ajutorul acesteia, şoferul îşi va putea repara maşina într-un service autorizat. Poliţia poate sancţiona orice şofer care circulă cu un autovehicul cu avarie pentru care nu s-a făcut constatare. Amenda ajunge la 145 de lei, dacă este plătită în termen de 15 zile. În caz contrar, aceasta se dublează.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru