Risc de avalanşă în Parâng şi Retezat

Dată

Salvamontiştii hunedoreni atrag atenţia asupra pericolului producerii unor avalanşe în Parâng şi Retezat, la peste 1800 de metri altitudine, acolo unde s-a despus un strat proaspăt de zăpadă cu o grosime de aproximativ 20-30 de centimetri.
Turiștii sunt atenționați să fie precauți, în special, în zonele de creastă. De asemenea, salvamontiştii le recomandă celor care și-au propus în perioada următoare să pornească în drumeții în zona montană să se echipeze corespunzător şi să se informeze din timp cu privire la starea vremii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru