Birouri pentru informare despre fondurile europene

Dată

Cetățenii care vor să acceseze fonduri europene și au nevoie de informații se pot adresa la birourile județene. Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 și Programul Operațional Regional 2007-2013 în Regiunea Vest, deține un rol important în activitatea de informare pe teme legate de accesarea fondurilor structurale în România. Cei interesați pot beneficia în mod gratuit de diferite informații, precum documente programatice, ghiduri și alte materiale informative, dar și de îndrumare și consiliere asigurată de profesioniști.
Obiectivele activităţii au în vedere facilitarea accesului potenţialilor aplicanţi şi a beneficiarilor finali la sursele de informare pe teme de finanţare din fonduri structurale, în general, şi din Programul Operaţional Regional, în special, oferirea de îndrumare şi consiliere a potenţialilor aplicanți pentru pregătirea cererii de finanțare și monitorizarea preocupărilor aplicanţilor şi beneficiarilor finali cu privire la domeniile de interes pentru finanţare.
Pentru facilitarea accesului la informații privind posibilitățile de finanțare din fonduri structurale, ADR Vest a conceput o listă ce conține datele de contact ale organismelor regionale, precum și ale celor de la nivel național implicate în gestionarea fondurilor structurale în România.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru