Sport de Zilele Aradului?

Dată

Activități sportive vor fi organizate în cadrul evenimentului “Zilele Aradului” care va dura două săptâmâni. Evenimentul începe astăzi, iar prima activitate sportivă va începe de marți, 17 August, pe platoul din fața Palatului Administrativ, unde participanții sunt așteptați la o demonstrație în aer liber a școlilor de dans din Arad. În aceeași zi, dar de la ora 20.00, în Parcul „Regina Maria”, începe seria de evenimente sportive intitulate „Outdoor Power Fitness” . Această acțiune continuă în 18 august, la ora 20.00, în Parcul „Caius Iacob”, „Outdoor Power Fitness” urmând să fie organizat și joi, 19 august, tot de la ora 20.00, în „Parcul Gai”. Sâmbătă, 21 August, la ora 10.00, la Baza Sportivă Bujac, continuă activitățile cu competiții sportive pentru copii cu minifotbal. Tot sâmbătă, 21 august, ora 11.00, în Parcul Copiilor, se va organiza evenimentul „Bicicliștii iscusiți – competiție sportivă pentru copii – ciclism și role”. Arădenii vor mai avea parte și în a doua săptămână de eveniment, întregul program fiind anunțat pe site-ul Primăriei Arad.

sursă foto: fitlife.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru