Sport de Zilele Aradului?

Dată

Activități sportive vor fi organizate în cadrul evenimentului “Zilele Aradului” care va dura două săptâmâni. Evenimentul începe astăzi, iar prima activitate sportivă va începe de marți, 17 August, pe platoul din fața Palatului Administrativ, unde participanții sunt așteptați la o demonstrație în aer liber a școlilor de dans din Arad. În aceeași zi, dar de la ora 20.00, în Parcul „Regina Maria”, începe seria de evenimente sportive intitulate „Outdoor Power Fitness” . Această acțiune continuă în 18 august, la ora 20.00, în Parcul „Caius Iacob”, „Outdoor Power Fitness” urmând să fie organizat și joi, 19 august, tot de la ora 20.00, în „Parcul Gai”. Sâmbătă, 21 August, la ora 10.00, la Baza Sportivă Bujac, continuă activitățile cu competiții sportive pentru copii cu minifotbal. Tot sâmbătă, 21 august, ora 11.00, în Parcul Copiilor, se va organiza evenimentul „Bicicliștii iscusiți – competiție sportivă pentru copii – ciclism și role”. Arădenii vor mai avea parte și în a doua săptămână de eveniment, întregul program fiind anunțat pe site-ul Primăriei Arad.

sursă foto: fitlife.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru