Sport de Zilele Aradului?

Dată

Activități sportive vor fi organizate în cadrul evenimentului “Zilele Aradului” care va dura două săptâmâni. Evenimentul începe astăzi, iar prima activitate sportivă va începe de marți, 17 August, pe platoul din fața Palatului Administrativ, unde participanții sunt așteptați la o demonstrație în aer liber a școlilor de dans din Arad. În aceeași zi, dar de la ora 20.00, în Parcul „Regina Maria”, începe seria de evenimente sportive intitulate „Outdoor Power Fitness” . Această acțiune continuă în 18 august, la ora 20.00, în Parcul „Caius Iacob”, „Outdoor Power Fitness” urmând să fie organizat și joi, 19 august, tot de la ora 20.00, în „Parcul Gai”. Sâmbătă, 21 August, la ora 10.00, la Baza Sportivă Bujac, continuă activitățile cu competiții sportive pentru copii cu minifotbal. Tot sâmbătă, 21 august, ora 11.00, în Parcul Copiilor, se va organiza evenimentul „Bicicliștii iscusiți – competiție sportivă pentru copii – ciclism și role”. Arădenii vor mai avea parte și în a doua săptămână de eveniment, întregul program fiind anunțat pe site-ul Primăriei Arad.

sursă foto: fitlife.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru