Moderna eficient pentru copii

Dată

Moderna devine al doilea producător de vaccin anti-COVID-19, după Pfizer-BioNTech, care anunţă rezultate pozitive ale testelor în cazul populaţiei tinere, cu vârsta cuprinsă între 12 şi 18 ani. Vaccinul Pfizer a primit deja aprobarea de urgenţă pentru adolescenţii cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani în Statele Unite, după ce studiile sale au demonstrat o eficacitate mai bună decât în cazul categoriei de vârstă 16-25 ani. Și Moderna spune că vaccinul său a fost 100% eficient în studiile realizate în cazul tinerilor. Într-un studiu făcut pe mai mult de 3.000 tineri cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani, nu au existat cazuri simptomatice de Covid-19 în rândul celor care au primit două doze de vaccin. Compania susține că nu au existat efecte secundare grave, în afară de dureri de brațe și de cap, oboseală şi frisoane după a doua doză. Toţi cei care au participat vor fi monitorizaţi în următoarele 12 luni pentru a fi siguri că nu există efecte pe termen lung.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru