Cum combatem risipa de mâncare?

Dată

În Timișoara și în regiunea de vest vor fi testate mai multe măsuri în cadrul unui proiect internațional al cărui scop este limitarea pierderilor și a risipei de alimente la nivel european. În proiect sunt implicați 29 de parteneri din 10 țări europene. Vor fi 23 de soluții, testate ulterior de trei regiuni, în cadrul unor acțiuni pilot, fiecare dedicată unui lanț valoric: un program dedicat segmentului de legume și salate pregătite în Spania, un program concentrat pe carne și pește în Danemarca și unul care analizează lanțul valoric al pâinii în Slovacia. Regiunea de vest a României va fi implicată ulterior în faza de dezvoltare și promovare a unor seturi de bune practici, alături de Valencia, Budapesta, Linz, Plovdiv și Halandri. Cu sprijinul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest, partener asociat în proiect, soluțiile adoptate vor fi implementate în lanțurile agroalimentare ale regiunii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Spectacol folcloric de Ziua Timișoarei

Iubitorii cântecului și dansului popular, au ocazia să își reîntâlnească artiștii îndrăgiți, în cadrul spectacolului dedicat Zilei Timișoarei, de astăzi, 2 august, de la ora 19:00, în Piața Libertății.

Cultură & Culte & Educație

Turneul Stradivarius revine la Târgu-Jiu

Turneul Stradivarius 2021-Odă Bucuriei revine anul acesta la Târgu Jiu, în 11 august, de la ora 19:30, în Parcul „Coloanei fără Șfârșit”.

MozaiQub

Villa Romană – Ropoltul Mare – La Vie – MozaiQub – Partea 1

Strămoșii noștri erau persoane inteligente nativ și dovada stă în faptul că noi existăm astăzi și putem să urmărim acest episod din Qub Mozaic, dar asta este o altă discuție.

Actualitate

Pandemia la zi

137 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.478 de cazuri, dintre acestea 1.047.778 de persoane au fost declarate vindecate.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru