3 milioane de lei pentru sport

Dată

Trei milioane de lei sunt acordați proiectelor sportive din Timișoara de către Primăria Municipiului și Consiliul Județean Timiș. Centrul de Proiecte al Municipiului a lansat ultimul apel cu privire la finanțarea nerambursabilă de care pot beneficia structurile sportive pentru promovarea sportului de performanță, de recreere sau de masă. Înscrierile se pot face până în 30 august, iar un solicitant poate beneficia în cadrul unui apel de o singură finanțare. Evaluarea și selecția proiectelor va fi făcută de către comisii formate din evaluatori specialiști din Timișoara sau externi.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru