3 milioane de lei pentru sport

Dată

Trei milioane de lei sunt acordați proiectelor sportive din Timișoara de către Primăria Municipiului și Consiliul Județean Timiș. Centrul de Proiecte al Municipiului a lansat ultimul apel cu privire la finanțarea nerambursabilă de care pot beneficia structurile sportive pentru promovarea sportului de performanță, de recreere sau de masă. Înscrierile se pot face până în 30 august, iar un solicitant poate beneficia în cadrul unui apel de o singură finanțare. Evaluarea și selecția proiectelor va fi făcută de către comisii formate din evaluatori specialiști din Timișoara sau externi.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru