Gărâna Jazz Festival la 25 de ani – QubArena din 15 iunie 2021

Dată

Festivalul de Jazz de la Gărâna este la ceas aniversar și se va desfășura pe parcursul a 5 zile cu recitaluri și artiști impresionanți. Despre 25 de ani de Gărâna Jazz Festival, despre culise, artiști și despre Festivalul de Jazz de la Timișoara din luna octombrie vorbesc în această seară la QubArena, Corina Gluhovschi și Marius Giura, Directorul Festivalului de Jazz de la Gărâna și Președintele Fundației Culturale Jazz Banat.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Evenimente

Ziua Națională a Ambulanței

Ziua Naţională a Ambulanţei din România este marcată în fiecare an la data de 28 iulie.

Sănătate & Sport

Țigările electronice, pericol pentru tineri

Folosirea țigărilor electronice în cazul tinerilor sunt periculoase, precizează Organizația Mondială a Sănătății.

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

QubArena

Povestea Flight Festival – QubArena

Flight Festival este un proiect curajos, care atrage în fiecare an tot mai mulți participanți si care unește comunitatea în diversitatea ei. Flight Festival, o initiativa care ne demonstrează că Timișoara este Capitală Culturală de ani și ani datorită oamenilor care conduc instituțiile culturale din oraș, si acelor care organizeaza proiecte de anvergură frumoase, cu public buneros. Lipseşte cu desăvârșire interesul pentru unirea acestor forțe. Despre ce presupune munca din spatele spectacolelor, despre programul ediției 2021 vorbesc în această seară Corina Gluhovschi și Vlad Garboni, director artistic al Flight Festival.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru