Gărâna Jazz Festival la 25 de ani – QubArena din 15 iunie 2021

Dată

Festivalul de Jazz de la Gărâna este la ceas aniversar și se va desfășura pe parcursul a 5 zile cu recitaluri și artiști impresionanți. Despre 25 de ani de Gărâna Jazz Festival, despre culise, artiști și despre Festivalul de Jazz de la Timișoara din luna octombrie vorbesc în această seară la QubArena, Corina Gluhovschi și Marius Giura, Directorul Festivalului de Jazz de la Gărâna și Președintele Fundației Culturale Jazz Banat.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru