Timișul, parte din Federația Europeană a Bicicliștilor

Dată

Județul Timiș este prima administrație din România care a aderat la Federația Europeană a Bicicliștilor, rețeaua „Orașe și regiuni pentru cicliști”.
Federația a fost fondată în anul 1983 la Copenhaga și are ca scop promovarea ciclismului și îmbunătățirea condițiilor de utilizare a acestui mijloc de transport în Europa, fiind una dintre cele mai puternice voci din în acest domeniu. Organizația își dorește ca oamenii să meargă în număr cât mai mare și cât mai des cu bicicleta, influențând politicile și bugetele în favoarea unei mai mari utilizări a bicicletelor.
Cristian Moș, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, a transmis că unul dintre proiectele sale de suflet este „Strategia de dezvoltare a infrastructurii velo”, proiect pentru care își dorește să atragă cât mai multe fonduri europene.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri