Timișul, parte din Federația Europeană a Bicicliștilor

Dată

Județul Timiș este prima administrație din România care a aderat la Federația Europeană a Bicicliștilor, rețeaua „Orașe și regiuni pentru cicliști”.
Federația a fost fondată în anul 1983 la Copenhaga și are ca scop promovarea ciclismului și îmbunătățirea condițiilor de utilizare a acestui mijloc de transport în Europa, fiind una dintre cele mai puternice voci din în acest domeniu. Organizația își dorește ca oamenii să meargă în număr cât mai mare și cât mai des cu bicicleta, influențând politicile și bugetele în favoarea unei mai mari utilizări a bicicletelor.
Cristian Moș, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, a transmis că unul dintre proiectele sale de suflet este „Strategia de dezvoltare a infrastructurii velo”, proiect pentru care își dorește să atragă cât mai multe fonduri europene.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru