Taxe şi impozite pentru 2022

Dată

Persoanele fizice şi cele juridice din municipiul Deva îşi pot achita deja impozitele şi taxele locale pentru acest an. Plata poate fi efectuată prin două modalități: la ghişeele Direcției Impozite şi Taxe Locale Deva sau online, pe site-ul ghiseul.ro.
Ghişeele vor fi deschise între orele 8:30 şi 16:30 în zilele de luni, marţi, joi şi vineri, respectiv între orele 8:30 şi 18:30 în zilele de miercuri, iar contribuabilii care achită integral impozitul până la data de 31 martie 2022 beneficiază de o bonificaţie de 5%.
Impozitele locale pentru persoanele fizice și juridice din municipiul Deva nu s-au majorat în anul 2022, de asemenea, și în acest an, se păstrează majorarea cu până la 500% a impozitelor pe clădirile și terenurile neîngrijite aflate în municipiul Deva.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru