Primul strat de asfalt pe Bogdăneștilor

Dată

S-au finalizat branșamentele la rețelele de utilități pentru termoficare, la intersecția Căii Bogdăneștilor cu Cetății, iar în curând urmează să circulăm pe asfalt proaspăt. Viceprimarul Ruben Lațcău a anunțat că, din ianuarie 2022, șoferii vor putea circula pe strada nouă, iar lucrările se vor muta pe cealaltă parte a drumului. Șantierul din Calea Bogdăneștilor a început încă din primăvară, din luna martie. De atunci, muncitorii au lucrat la realizarea rețelelor de utilități și a racordurilor. Termenul de execuție a lucrărilor este de 28 de luni. Modernizarea Căii Bogdăneștilor și a stațiilor STPT de pe traseu aduce și o premieră la Timișoara. De-a lungul bulevardului, în cele 7 stații, vor fi montate automate pentru bilete. La finalul lucrărilor, va deveni primul bulevard din oraș care are linii de tramvai cu gazon.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru