Continuă cadastrarea gratuită la Deva

Dată

Lucrările de cadastrare sunt gratuite pentru cetăţenii localității Totești din județul Hunedoara. Acestea se desfășoară în baza Programului naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023 , realizat din fonduri europene prin intermediul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Primarul localității, Tiberiu Pasconi, a menționat că au găsit foarte greu specialişti interesaţi să colaboreze cu autoritățile deoarece sunt comuna din judeţ cu cel mai mic tarif practicat per parcelă, adică 60 de lei, însă primăria a suplimentat prețul per parcelă pentru a obține colaborarea. Obiectivul principal al programului este înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor din România, fiind finanţat din veniturile proprii ale Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară. Potrivit legii, au prioritate sectoarele cadastrale care cuprind terenuri asociate proiectelor de infrastructură de interes naţional şi terenuri agricole subvenţionate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie.

sursă foto: agrointel.ro

1

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru