Continuă cadastrarea gratuită la Deva

Dată

Lucrările de cadastrare sunt gratuite pentru cetăţenii localității Totești din județul Hunedoara. Acestea se desfășoară în baza Programului naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023 , realizat din fonduri europene prin intermediul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Primarul localității, Tiberiu Pasconi, a menționat că au găsit foarte greu specialişti interesaţi să colaboreze cu autoritățile deoarece sunt comuna din judeţ cu cel mai mic tarif practicat per parcelă, adică 60 de lei, însă primăria a suplimentat prețul per parcelă pentru a obține colaborarea. Obiectivul principal al programului este înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor din România, fiind finanţat din veniturile proprii ale Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară. Potrivit legii, au prioritate sectoarele cadastrale care cuprind terenuri asociate proiectelor de infrastructură de interes naţional şi terenuri agricole subvenţionate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie.

sursă foto: agrointel.ro

1

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru