Continuă cadastrarea gratuită la Deva

Dată

Lucrările de cadastrare sunt gratuite pentru cetăţenii localității Totești din județul Hunedoara. Acestea se desfășoară în baza Programului naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023 , realizat din fonduri europene prin intermediul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Primarul localității, Tiberiu Pasconi, a menționat că au găsit foarte greu specialişti interesaţi să colaboreze cu autoritățile deoarece sunt comuna din judeţ cu cel mai mic tarif practicat per parcelă, adică 60 de lei, însă primăria a suplimentat prețul per parcelă pentru a obține colaborarea. Obiectivul principal al programului este înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor din România, fiind finanţat din veniturile proprii ale Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară. Potrivit legii, au prioritate sectoarele cadastrale care cuprind terenuri asociate proiectelor de infrastructură de interes naţional şi terenuri agricole subvenţionate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie.

sursă foto: agrointel.ro

1

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Spectacol folcloric de Ziua Timișoarei

Iubitorii cântecului și dansului popular, au ocazia să își reîntâlnească artiștii îndrăgiți, în cadrul spectacolului dedicat Zilei Timișoarei, de astăzi, 2 august, de la ora 19:00, în Piața Libertății.

Cultură & Culte & Educație

Turneul Stradivarius revine la Târgu-Jiu

Turneul Stradivarius 2021-Odă Bucuriei revine anul acesta la Târgu Jiu, în 11 august, de la ora 19:30, în Parcul „Coloanei fără Șfârșit”.

MozaiQub

Villa Romană – Ropoltul Mare – La Vie – MozaiQub – Partea 1

Strămoșii noștri erau persoane inteligente nativ și dovada stă în faptul că noi existăm astăzi și putem să urmărim acest episod din Qub Mozaic, dar asta este o altă discuție.

Actualitate

Pandemia la zi

137 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.478 de cazuri, dintre acestea 1.047.778 de persoane au fost declarate vindecate.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru