Colterm a rămas fără consiliu de administrație

Dată

Compania Locală de Termoficare a Timișoarei, Colterm, a rămas fără consiliu de administrație după ședința de îndată organizată marți, 21 septembrie. Plenul a fost suspendat din cauza neprezentării consilierilor locali PNL și PSD. Viceprimarul Timișoarei spune că este vorba despre un boicot și va fi organizată o ședință de consiliu, însă una ordinară de această dată. Ședința organizată marți a fost anunțată cu câteva ore înainte, motiv pentru care consilierii locali nu s-au putut prezenta, afirmă o parte dintre aceștia.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru