Colectarea deșeurilor și avizele de construcție

Dată

Spațiul pentru colectarea selectivă a deșeurilor va fi necesar pentru obținerea avizului de construire în județul Timiș. Va fi nevoie de spațiu pentru pubele de sortare albastre pentru hârtie și carton, maro pentru deșeuri biodegradabile, negre, pentru cele reziduale, galbene pentru plastic și metal și clopotul verde pentru sticlă. În județ se pregătește un plan pentru gestionarea deșeurilor cu scopul de a crește capacitatea de reciclare, dar și pentru a investi în retehnologizarea acestui proces.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru