Alegeri parlamentare pentru Republica Moldova

Dată

Alegerile Parlamentare Anticipate pentru Parlamentul Republicii Moldova vor avea loc în 11 iulie. Cetățenii din Republica Moldova sunt așteptați la urne pentru a-și exprima votul inclusiv pe teritoriul românesc. În Timișoara, secția de votare este la Colegiul Național de Artă Ion Vidu, de pe strada Cluj, numărul 12. Aceasta va fi deschisă în intervalul orar 07:00-21:00. Cetățenii Republicii Moldova vor putea vota fie cu pașaportul, chiar dacă este expirat,  fie cu buletinul de identitate valabil sau cu livretul de marinar.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru