Alegeri parlamentare pentru Republica Moldova

Dată

Alegerile Parlamentare Anticipate pentru Parlamentul Republicii Moldova vor avea loc în 11 iulie. Cetățenii din Republica Moldova sunt așteptați la urne pentru a-și exprima votul inclusiv pe teritoriul românesc. În Timișoara, secția de votare este la Colegiul Național de Artă Ion Vidu, de pe strada Cluj, numărul 12. Aceasta va fi deschisă în intervalul orar 07:00-21:00. Cetățenii Republicii Moldova vor putea vota fie cu pașaportul, chiar dacă este expirat,  fie cu buletinul de identitate valabil sau cu livretul de marinar.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru