DiscoverEU: cu trenul prin Europa – MozaiQub

Dată

După ce în anul 2020 a fost amânat din cauza pandemiei, DiscoverEu, programul prin care Uniunea Europeană oferă tinerilor de 18 ani posibilitatea de a călători prin Europa, va reîncepe în acest an. Călătorind aproape în exclusivitate cu trenul, şi explorând frumuseţile peisajelor şi oraşelor europene, tinerilor li se dă, astfel, ocazia de a cunoaşte oameni din medii şi culturi diferite, de a-şi îmbogăţi orizonturile, dar mai ales, şansa de a deveni mult mai independenţi şi încrezători în sine. Despre obiectivele principale ale DiscoverEU, ne-a spus mai multe responsabilul de informare Eurodesk România, Miruna Covaci.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru