DiscoverEU: cu trenul prin Europa – MozaiQub

Dată

După ce în anul 2020 a fost amânat din cauza pandemiei, DiscoverEu, programul prin care Uniunea Europeană oferă tinerilor de 18 ani posibilitatea de a călători prin Europa, va reîncepe în acest an. Călătorind aproape în exclusivitate cu trenul, şi explorând frumuseţile peisajelor şi oraşelor europene, tinerilor li se dă, astfel, ocazia de a cunoaşte oameni din medii şi culturi diferite, de a-şi îmbogăţi orizonturile, dar mai ales, şansa de a deveni mult mai independenţi şi încrezători în sine. Despre obiectivele principale ale DiscoverEU, ne-a spus mai multe responsabilul de informare Eurodesk România, Miruna Covaci.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru