Praful, problema Timișoarei

Dată

Praful este problema cu care se confruntă cetățenii din Timișoara. Poluarea cu particule în suspensie PM10 au fost înregistrate până în 12 august au fost înregistrate la stațiile: Calea Șagului, bulevardul C.D. Loga și Calea Aradului, unde au fost înregistrate 17 depășiri ale valorilor limită. Numărul maxim de depășiri este de 35 pe an. În Timișoara, au fost identificate valori de până la 50 de micrograme per metru cub. Specialiștii Agenției pentru Protecția Mediului Timiș afirmă că problema poluării aerului sunt lucrările Primăriei din zona centrală. Sfatul acestora este să se ude permanent în zona lucrărilor pentru a nu permite ridicarea prafului.

sursă foto: cronicadebraila.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Tulburările gastrointestinale: cauze, manifestări, tratament – Reţeta Compensată

Stresul, alimentația nesănătoasă și stilul de viață dezechilibrat pot duce la apariția afecțiunilor gastrointestinale. Acestea sunt destul de frecvent întâlnite și relativ ușor de tratat, asta doar dacă sunt diagnosticate la timp.
Care sunt simptomele afecțiunilor gastrointestinale de ce apar aceste boli și mai ales de ce este atât important să vii la un consult de specialitate, înainte să apară complicațiile, ne spune Doctorul Răzvan Diaconescu – medic primar gastroenterolog, în emisiunea Rețeta Compensată.

Actualitate

Ziua Porţilor Deschise la grădiniţa PP14 – MozaiQub

Grădiniţa cu program prelungit nr. 14 din Timişoara şi-a deschis astăzi porţile şi a invitat părinții și copiii să ia parte la activităţile de învăţare şi joacă ale celor mici în cadrul evenimentului Ziua Porților Deschise.

Actualitate

Medicament pentru autism şi schizofrenie – MozaiQub

Cercetătorii israelieni de la Universitatea din Tel Aviv au identificat un mecanism împărtăşit de mutaţii prezente în genele ADNP şi SHANK3 care cauzează autism, schizofrenie şi alte afecţiuni.

Actualitate

Decizii istorice ale României – VOX

Guvernul aprobă actul normativ în baza căruia va întreprinde demersurile necesare pentru retragerea României din Banca Internaţională de Cooperare Economică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru