Praful, problema Timișoarei

Dată

Praful este problema cu care se confruntă cetățenii din Timișoara. Poluarea cu particule în suspensie PM10 au fost înregistrate până în 12 august au fost înregistrate la stațiile: Calea Șagului, bulevardul C.D. Loga și Calea Aradului, unde au fost înregistrate 17 depășiri ale valorilor limită. Numărul maxim de depășiri este de 35 pe an. În Timișoara, au fost identificate valori de până la 50 de micrograme per metru cub. Specialiștii Agenției pentru Protecția Mediului Timiș afirmă că problema poluării aerului sunt lucrările Primăriei din zona centrală. Sfatul acestora este să se ude permanent în zona lucrărilor pentru a nu permite ridicarea prafului.

sursă foto: cronicadebraila.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru