200 de milioane de lei pentru îngrijirea Craiovei

Dată

De 200 de milioane de lei a fost nevoie pentru serviciile oferite cetățenilor Craiovei în prima jumătate a acestui an. Aici intră cheltuielile de personal, activități de întreținere a spațiilor verzi, salubrizarea stradală și repararea străzilor din Craiova. Cele mai mari cheltuieli au fost efectuate la capitolul „Transporturi“. Aici intră atât acţiunile de reparare a străzilor din Craiova, cât şi subvenţia acordată companiei de transport public. În total, la acest capitol au fost efectuate plăți în sumă de 54.329.218 lei, adică 11 milioane de euro. Craiova a realizat până în iunie 2021 venituri proprii de 851.449 de lei, în timp ce 2.162.974 de lei au venit de la Uniunea Europeană.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru