200 de milioane de lei pentru îngrijirea Craiovei

Dată

De 200 de milioane de lei a fost nevoie pentru serviciile oferite cetățenilor Craiovei în prima jumătate a acestui an. Aici intră cheltuielile de personal, activități de întreținere a spațiilor verzi, salubrizarea stradală și repararea străzilor din Craiova. Cele mai mari cheltuieli au fost efectuate la capitolul „Transporturi“. Aici intră atât acţiunile de reparare a străzilor din Craiova, cât şi subvenţia acordată companiei de transport public. În total, la acest capitol au fost efectuate plăți în sumă de 54.329.218 lei, adică 11 milioane de euro. Craiova a realizat până în iunie 2021 venituri proprii de 851.449 de lei, în timp ce 2.162.974 de lei au venit de la Uniunea Europeană.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru