200 de milioane de lei pentru îngrijirea Craiovei

Dată

De 200 de milioane de lei a fost nevoie pentru serviciile oferite cetățenilor Craiovei în prima jumătate a acestui an. Aici intră cheltuielile de personal, activități de întreținere a spațiilor verzi, salubrizarea stradală și repararea străzilor din Craiova. Cele mai mari cheltuieli au fost efectuate la capitolul „Transporturi“. Aici intră atât acţiunile de reparare a străzilor din Craiova, cât şi subvenţia acordată companiei de transport public. În total, la acest capitol au fost efectuate plăți în sumă de 54.329.218 lei, adică 11 milioane de euro. Craiova a realizat până în iunie 2021 venituri proprii de 851.449 de lei, în timp ce 2.162.974 de lei au venit de la Uniunea Europeană.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara – Povești cu cântec

Cea de-a opta ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara a avut parte de un program divers, care s-a întins pe o perioadă a cinci zile. Gala de deschidere a evenimentului organizat de Asociația Bastion-Varbastya a avut loc la Teatrul Național și a cuprins pe lângă discursurile de bun venit și spectacolul „Poruncile”.

Actualitate

Constantin Brâncuși , prezent și prin Teatru și Carte la TimCultura 2023 – VOX

Ediția a IV-a a SUNLIGHT THEATRE, festival de teatru și artele spectacolului, care a început în luna martie și se va termina în luna noiembrie, aduce un eveniment prezent prin teatru și carte despre Constantin Brâncuși, la Timișoara

Actualitate

România este anul acesta în top 5 țări din Europa cu cele mai multe zile fără școală – VOX

România, cu 120 de zile libere – vacanțe, sărbători, punți – în anul școlar 2023-2024, figurează și anul acesta în top 5 al țărilor europene cu cele mai multe zile de vacanță

Actualitate

Cea mai mare expoziție Constantin Brâncuși din ultimii 50 de ani în România, în premieră, la Timișoara – MozaiQub

Cea mai importantă expoziție dedicată sculptorului Constantin Brâncuși în ultima jumătate de secol, în România, se deschide publicului la Timișoara sâmbătă, 30 septembrie.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru