Drobeta Turnu-Severin interzice trotinetele electrice

Dată

Drobeta Turnu-Severin va interzice trotinetele electrice în zonele pietonale din oraș din cauza numeroaselor plângeri venite de la localnici, care reclamă faptul că tinerii le folosesc fără respectarea regulilor și lovesc deseori trecătorii. Primarul orașului, Mihai Screciu, a anunțat că în ședința de vineri, 30 iulie, se va decide interzicerea lor pentru a evita accidentele. Decizia este necesară pentru siguranța cetățenilor, dar mai ales a bătrânilor și copiilor care se feresc cu greu de cei cu trotinete electrice. Vor fi avertismente, amenzi, iar cei care nu vor respecta, vor avea trotinetele confiscate, a mai spus edilul.

sursă foto: www.DCBusiness.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru