Drobeta Turnu-Severin interzice trotinetele electrice

Dată

Drobeta Turnu-Severin va interzice trotinetele electrice în zonele pietonale din oraș din cauza numeroaselor plângeri venite de la localnici, care reclamă faptul că tinerii le folosesc fără respectarea regulilor și lovesc deseori trecătorii. Primarul orașului, Mihai Screciu, a anunțat că în ședința de vineri, 30 iulie, se va decide interzicerea lor pentru a evita accidentele. Decizia este necesară pentru siguranța cetățenilor, dar mai ales a bătrânilor și copiilor care se feresc cu greu de cei cu trotinete electrice. Vor fi avertismente, amenzi, iar cei care nu vor respecta, vor avea trotinetele confiscate, a mai spus edilul.

sursă foto: www.DCBusiness.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru