Drobeta Turnu-Severin interzice trotinetele electrice

Dată

Drobeta Turnu-Severin va interzice trotinetele electrice în zonele pietonale din oraș din cauza numeroaselor plângeri venite de la localnici, care reclamă faptul că tinerii le folosesc fără respectarea regulilor și lovesc deseori trecătorii. Primarul orașului, Mihai Screciu, a anunțat că în ședința de vineri, 30 iulie, se va decide interzicerea lor pentru a evita accidentele. Decizia este necesară pentru siguranța cetățenilor, dar mai ales a bătrânilor și copiilor care se feresc cu greu de cei cu trotinete electrice. Vor fi avertismente, amenzi, iar cei care nu vor respecta, vor avea trotinetele confiscate, a mai spus edilul.

sursă foto: www.DCBusiness.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru