Drobeta Turnu-Severin interzice trotinetele electrice

Dată

Drobeta Turnu-Severin va interzice trotinetele electrice în zonele pietonale din oraș din cauza numeroaselor plângeri venite de la localnici, care reclamă faptul că tinerii le folosesc fără respectarea regulilor și lovesc deseori trecătorii. Primarul orașului, Mihai Screciu, a anunțat că în ședința de vineri, 30 iulie, se va decide interzicerea lor pentru a evita accidentele. Decizia este necesară pentru siguranța cetățenilor, dar mai ales a bătrânilor și copiilor care se feresc cu greu de cei cu trotinete electrice. Vor fi avertismente, amenzi, iar cei care nu vor respecta, vor avea trotinetele confiscate, a mai spus edilul.

sursă foto: www.DCBusiness.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru