Furnizarea căldurii în Timișoara

Dată

A început furnizarea căldurii în caloriferele timișorenilor racordați la sistemul de termoficare al orașului. Până vineri, 15 octombrie, căldura va fi furnizată în regim continuu pentru a se putea constata și remedia eventualele probleme ce pot apărea la sistemul de distribuție.
Primarul Dominic Fritz vorbește despre costurile foarte mari necesare producerii energiei termice și spune că primăria nu are cum să le suporte de una singură. În aceste condiții, edilul se gândește la majorarea prețurilor.

Sursa foto: EA.md

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru