Furnizarea căldurii în Timișoara

Dată

A început furnizarea căldurii în caloriferele timișorenilor racordați la sistemul de termoficare al orașului. Până vineri, 15 octombrie, căldura va fi furnizată în regim continuu pentru a se putea constata și remedia eventualele probleme ce pot apărea la sistemul de distribuție.
Primarul Dominic Fritz vorbește despre costurile foarte mari necesare producerii energiei termice și spune că primăria nu are cum să le suporte de una singură. În aceste condiții, edilul se gândește la majorarea prețurilor.

Sursa foto: EA.md

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru