S-a stins din viaţă Ion Mătăsaru

Dată

Ion Mătăsaru, omul care și-a dedicat viața muzicii și care a pus bazele grupului „Flores”, a trecut în neființă la 78 de ani. Povestea Flores, creată în anul 1979 de Ioan Mătăsaru, a rămas în inimile tuturor timișorenilor ca raza de bucurie care le-a luminat zilele cenușii. A fost o stare de spirit, o mare și unită familie, o adevărată școală a vieții pentru sute de copii. Ion Mătăsaru a lucrat la Casa Pionierilor până în 1989. Câțiva ani mai târziu s-a mutat în Italia, unde a predat în continuare muzică. A locuit în provincia Teramo din regiunea Abruzzo. El a compus și imnul provinciei. Apoi a revenit la Timișoara, iar în anul 2020, a fost numit și cetățean de onoare al orașului de pe Bega.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru