S-a stins din viaţă Ion Mătăsaru

Dată

Ion Mătăsaru, omul care și-a dedicat viața muzicii și care a pus bazele grupului „Flores”, a trecut în neființă la 78 de ani. Povestea Flores, creată în anul 1979 de Ioan Mătăsaru, a rămas în inimile tuturor timișorenilor ca raza de bucurie care le-a luminat zilele cenușii. A fost o stare de spirit, o mare și unită familie, o adevărată școală a vieții pentru sute de copii. Ion Mătăsaru a lucrat la Casa Pionierilor până în 1989. Câțiva ani mai târziu s-a mutat în Italia, unde a predat în continuare muzică. A locuit în provincia Teramo din regiunea Abruzzo. El a compus și imnul provinciei. Apoi a revenit la Timișoara, iar în anul 2020, a fost numit și cetățean de onoare al orașului de pe Bega.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Cetățenia română obținută prin mijloace electronice, Cât au lucrat românii în pandemie, Cardul de sănătate european, pentru călătorii, Un nou val de caniculă va cuprinde România.

MozaiQub

Povești din spatele orașelor – MozaiQub

După călătoria sa în Novi Sad și Rijeka, expoziția „Stories Behind Cities” își încheie drumul luna aceasta în al treilea oraș Capitală Europeană a Culturii – Timișoara.

Legislație & Ordine & Apărare

Cetățenia română obținută prin mijloace electronice

Persoanele care vor să obțină sau să redobândească cetățenia română pot depune solicitările de acordare a acesteia și prin mijloace electronice.

Informații Utile

Energia implicării

Qub TV – Energia implicării!

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru