Revine Festivalul PLAI

Dată

Ediția cu numărul 16 a festivalului PLAI va avea loc în perioada 10-12 Septembrie, la Muzeul Satului Bănățean. În cadrul acestuia, timișorenii se vor putea bucura de teatru, muzică și ateliere de creație. Artiști precum DakhaBrakha din Ucraina, Richard Bona, unul dintre cei mai buni basiști din lume sau Aynur vor urca pe scena Festivalului PLAI. Abonamentul Festivalului PLAI poate fi achiziționat de pe site-ul afișat pe ecran, iar accesul copiilor sub 12 ani este gratuit. Conform legislației în vigoare, la festival pot participa atât persoanele vaccinate, cât și persoanele nevaccinate, dar care au un test PCR negativ realizat cu maximum 72 de ore înainte de eveniment sau un test rapid negativ efectuat cu maximum 24 de ore înainte de eveniment. Nu sunt acceptate testele antigen efectuate acasă și neînsoțite de buletin de analiză medicală eliberat de un laborator autorizat.

sursă foto: banatulazi.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru