Restricțiile de Revelion

Dată

La începutul lunii decembrie, Guvernul a decis să ofere o nouă listă de relaxări valabile inclusiv în seara de Revelion. Printre măsuri, se numără și eliminarea carantinei de noapte pentru persoanele nevaccinate, dar şi obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile deschise. De asemenea, restaurantele pot sta deschise până la răsărit. Nu mai există restricţii de circulaţie pe timpul nopţii, astfel dispărând şi declaraţia pe proprie răspundere. În plus, masca nu mai este obligatorie în spaţiile deschise, cu excepția locurilor aglomerate, magazinelor, restaurantelor, mall-urilor. În ciuda faptului că restaurantele au fost deschise de Crăciun, barurile și cluburile rămân închise și de Revelion, iar nunţile şi botezurile vor fi interzise. Nu la fel se întâmplă cu party-urile în aer liber de Revelion. Dacă anul trecut, circulația între orele 23:00 – 05:00 a fost interzisă, acum a fost eliminată această regulă. În plus, cei care vor să petreacă Anul Nou departe de casă se pot caza și în unitățile turistice. În acest caz vor putea participa doar persoanele vaccinate, cele care au fost infectate cu coronavirus în ultimele șase luni și cele care au un rezultat negativ al testului de COVID. Cine doreşte să petreacă alături de prieteni trebuie să înţeleagă că petrecerile private sunt permise, dar cu un număr redus de persoane.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru