Organizația Mondială a Sănătății, vizită la Timișoara

Dată

O delegație a Organizației Mondiale a Sănătății va vizita, în perioada 25-27 octombrie, Spitalul de Boli Infecțioase ,,Victor Babeș” din Timișoara. Se vor întâlni cu autoritățile, pentru a vedea cum pot ajuta la stoparea creșterii numărului de infectări.
Medicul Virgil Musta spune că Organizația Mondială a Sănătății este îngrijorată de faptul că, din cauza numărului mare de infectări și de persoane nevaccinate, virusul ar putea produce mutații, la care actualele vaccinuri nu vor mai fi eficiente.
Totodată a adăugat că în Spitalul ,,Victor Babeș” se lucrează la capacitate maximă de câteva săptămâni, iar la Terapia Intensivă toate locurile sunt ocupate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru