Organizația Mondială a Sănătății, vizită la Timișoara

Dată

O delegație a Organizației Mondiale a Sănătății va vizita, în perioada 25-27 octombrie, Spitalul de Boli Infecțioase ,,Victor Babeș” din Timișoara. Se vor întâlni cu autoritățile, pentru a vedea cum pot ajuta la stoparea creșterii numărului de infectări.
Medicul Virgil Musta spune că Organizația Mondială a Sănătății este îngrijorată de faptul că, din cauza numărului mare de infectări și de persoane nevaccinate, virusul ar putea produce mutații, la care actualele vaccinuri nu vor mai fi eficiente.
Totodată a adăugat că în Spitalul ,,Victor Babeș” se lucrează la capacitate maximă de câteva săptămâni, iar la Terapia Intensivă toate locurile sunt ocupate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru