Festivalul „Opera Nights” revine la Castelul Corvinilor

Dată

Ediția 2021 a Festivalului „Opera Nights” revine la Castelul Corvinilor din Hunedoara, după o perioadă de pauză din cauza pandemiei de Coronavirus. Evenimentul va avea loc în 17 şi 18 iulie, pe esplanada din faţa Castelului Corvinilor şi va include spectacole din creaţia universală care, de-a lungul vremii, au beneficiat de aprecierea publicului. Accesul la eveniment va fi liber, în limita locurilor disponibile, şi cu respectarea unor măsuri de siguranţă sanitară ce vor fi anunţate de către organizatori. Spectacolele din cadrul festivalului vor începe la ora 21:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru