Festivalul „Opera Nights” revine la Castelul Corvinilor

Dată

Ediția 2021 a Festivalului „Opera Nights” revine la Castelul Corvinilor din Hunedoara, după o perioadă de pauză din cauza pandemiei de Coronavirus. Evenimentul va avea loc în 17 şi 18 iulie, pe esplanada din faţa Castelului Corvinilor şi va include spectacole din creaţia universală care, de-a lungul vremii, au beneficiat de aprecierea publicului. Accesul la eveniment va fi liber, în limita locurilor disponibile, şi cu respectarea unor măsuri de siguranţă sanitară ce vor fi anunţate de către organizatori. Spectacolele din cadrul festivalului vor începe la ora 21:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Spectacol folcloric de Ziua Timișoarei

Iubitorii cântecului și dansului popular, au ocazia să își reîntâlnească artiștii îndrăgiți, în cadrul spectacolului dedicat Zilei Timișoarei, de astăzi, 2 august, de la ora 19:00, în Piața Libertății.

Cultură & Culte & Educație

Turneul Stradivarius revine la Târgu-Jiu

Turneul Stradivarius 2021-Odă Bucuriei revine anul acesta la Târgu Jiu, în 11 august, de la ora 19:30, în Parcul „Coloanei fără Șfârșit”.

MozaiQub

Villa Romană – Ropoltul Mare – La Vie – MozaiQub – Partea 1

Strămoșii noștri erau persoane inteligente nativ și dovada stă în faptul că noi existăm astăzi și putem să urmărim acest episod din Qub Mozaic, dar asta este o altă discuție.

Actualitate

Pandemia la zi

137 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.478 de cazuri, dintre acestea 1.047.778 de persoane au fost declarate vindecate.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru