Expoziție VR la Timișoara

Dată

Muzeul Național al Banatului, în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, organizează o expoziție de realitate virtuală. Evenimentul „Dacica 3D” va avea loc vineri, 19 noiembrie, ora 12.00, în mansarda B1 a Bastionului Theresia. Expoziția face parte din programul ”Vreau la muzeu”, care presupune colaborarea cu mai multe muzee din țară, iar elementul specific este dat de faptul că sunt expuse modele 3D ale bunurilor culturale aparținând colecțiilor muzeelor participante. Prima expoziție încearcă să surprindă elemente definitorii ale civilizației dacice. Vizitatorii vor avea posibilitatea să intre virtual în sală, unde vor putea interacționa cu piesele expuse, întreaga vizită fiind însoțită de informații aferente tematicii expoziției.
Expoziția poate fi vizitată în perioada noiembrie-decembrie 2021. Prețul unui bilet este de 5 lei, iar accesul se va face pe baza certificatului verde care atestă vaccinarea anti-Covid19 sau trecerea prin boală.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

84% dintre români nu au absolvit studii superioare

84% dintre romani nu au absolvit studii superioare. Tinerii fara facultate risca sa nu isi mai gaseasca locuri de munca bine platite.
Actualitate

Aproape 1.200 carduri europene pentru dizabilitate au fost emise în acest an – VoxQUB

Aproape 1.200 carduri europene pentru dizabilitate au fost emise în acest an iar alte aproximativ 4.100 de cereri sunt în curs de procesare, informează Ministerul ...
Actualitate

Aproape 90% dintre hunedoreni sunt racordați la sistemele de apă și canalizare

În ceea ce privește starea infrastructurii de canalizare și epurare a apelor uzate în județul Hunedoara, conform raportului recent publicat de Ministerul Dezvoltării, se observă ...
Actualitate

Ultimul opincar din Banat – Turist în Banat

În această ediție vorbim despre pasiunea pentru meșteșuguri și tradiții populare.

Alte
știri