Expoziție VR la Timișoara

Dată

Muzeul Național al Banatului, în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, organizează o expoziție de realitate virtuală. Evenimentul „Dacica 3D” va avea loc vineri, 19 noiembrie, ora 12.00, în mansarda B1 a Bastionului Theresia. Expoziția face parte din programul ”Vreau la muzeu”, care presupune colaborarea cu mai multe muzee din țară, iar elementul specific este dat de faptul că sunt expuse modele 3D ale bunurilor culturale aparținând colecțiilor muzeelor participante. Prima expoziție încearcă să surprindă elemente definitorii ale civilizației dacice. Vizitatorii vor avea posibilitatea să intre virtual în sală, unde vor putea interacționa cu piesele expuse, întreaga vizită fiind însoțită de informații aferente tematicii expoziției.
Expoziția poate fi vizitată în perioada noiembrie-decembrie 2021. Prețul unui bilet este de 5 lei, iar accesul se va face pe baza certificatului verde care atestă vaccinarea anti-Covid19 sau trecerea prin boală.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru