Expoziția de fotografie LifePressPhoto

Dată

Expoziția de fotografie LifePressPhoto va putea fi vizitată, până în 23 decembrie, în cadrul Târgului de Crăciun organizat la Muzeul Satului din Timișoara.
Șase fotografi profesioniști din oraș prezintă peste 35 de lucrări, iar fiecare fotografie va avea un cod QR, care va prezenta descrierea acesteia.
Inițiatorul expoziției, Dani Amariei, susține că expoziția vorbește despre noi, ca și comunitate, despre cine suntem și ce este important pentru noi ca și grup social.
Intrarea la Muzeu este liberă și se face doar pe baza certificatului verde, conform măsurilor impuse.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru