Evenimente dedicate zilelor Aradului anulate

Dată

O parte dintre activitățile dedicate evenimentului „Zilele Aradului” au fost amânate din cauza condițiilor meteo nefavorabile. „
Special Day”,eveniment programat să aibă loc astăzi, 26 august, în Parcul Europa este primul eveniment amânat. Serata Seniorilor de pe ștrandul Bidi, Sarmaliada de la Port Arthur, Spuma Party de pe Ștrandul Neptun, precum și concertul și proiecția de film din cartierul Alfa, stabilite pentru seara de sâmbătă, 28 august, au fost anulate din același motiv. Clasele de fitness care urmau să se desfășoare în aer liber au fost, de asemenea, anulate. Celelalte evenimente se vor desfăsura conform programului stabilit, a anunțat Primăria Municipiul Arad.

sursă foto: oradealife.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru