Festivalul Internaţional de Film Documentar

Dată

Peste 200 de evenimente cinematografice, proiecţii de filme, concerte, discuţii cu regizorii, workshopuri şi evenimente dedicate industriei de film vor avea loc la Sibiu, în perioada 5-12 septembrie, la cea de-a 28-a ediție a Astra Film Festival – Festivalul Internaţional de Film Documentar. Ediția din acest an se va desfășura în aer liber în săli de cinema şi online. Evenimentul este o celebrare a vieţii şi o observare atentă a schimbărilor care au loc în jurul nostru. Organizatorii au o surpriză pentru studenţii, masteranzii şi doctoranzii din România şi din străinătate care doresc să participe la festival, pot achiziționa cardul #AFFSTUDENTPASS, care oferă acces la toate evenimentele cinematografice şi 7 nopți de cazare în centrul Sibiului, la căminele Facultăţii „Lucian Blaga”. Cardul #AFFSTUDENTPASS poate fi achiziţionat de pe Eventbook la preţul de 199 de lei.

sursă foto: sibiu100.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Sănătate & Sport

Noi restricții aprobate de CJSU Timiș

Începând de astăzi, 28 septembrie, se aplică noi restricții. Comitetul Județean pentru Situații de urgență a aprobat hotărârea în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș.

Cultură & Culte & Educație

Începe noul an universitar la „Vasile Goldiș” Arad

Deschiderea anului universitar 2021-2022 la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”din Arad va avea loc joi, 30 septembrie.

Statistică

Dependenți de alimentele din import

România aduce din afară tot mai multe alimente. Importurile de produse agroalimentare au urcat la aproape 5 miliarde euro în prima jumătate a anului.

Cultură & Culte & Educație

Ziua internațională pentru accesul universal la educație

Ziua internaţională pentru accesul universal la informaţie este celebrată anual la 28 septembrie pentru a marca importanţa unei guvernări deschise, transparente şi responsabile.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru