Festivalul Internaţional de Film Documentar

Dată

Peste 200 de evenimente cinematografice, proiecţii de filme, concerte, discuţii cu regizorii, workshopuri şi evenimente dedicate industriei de film vor avea loc la Sibiu, în perioada 5-12 septembrie, la cea de-a 28-a ediție a Astra Film Festival – Festivalul Internaţional de Film Documentar. Ediția din acest an se va desfășura în aer liber în săli de cinema şi online. Evenimentul este o celebrare a vieţii şi o observare atentă a schimbărilor care au loc în jurul nostru. Organizatorii au o surpriză pentru studenţii, masteranzii şi doctoranzii din România şi din străinătate care doresc să participe la festival, pot achiziționa cardul #AFFSTUDENTPASS, care oferă acces la toate evenimentele cinematografice şi 7 nopți de cazare în centrul Sibiului, la căminele Facultăţii „Lucian Blaga”. Cardul #AFFSTUDENTPASS poate fi achiziţionat de pe Eventbook la preţul de 199 de lei.

sursă foto: sibiu100.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru