Posturile din casele de pensii, suplimentate

Dată

Guvernul a aprobat suplimentarea personalului din casele teritoriale de pensii pentru a acoperi deficitul de angajați care să participe la procesul de recalculare, după o nouă formulă care să înlăture nedreptățile din prezent. Vor fi scoase la concurs 1.000 posturi, 800 pentru persoane cu studii superioare și 200 pentru cei care au studii liceale. Angajările se fac pe perioadă determinată, până în 31 decembrie 2022.
Datele prezentate de Ministerul Muncii arată că un funcționar dintr-un compartiment de specialitate din casele teritoriale de pensii se îngrijește de aproximativ 1.800 pensionari. Numărul necesar de personal este estimat la 5.500 angajați, față de cei peste 3.400 câți există în prezent. Metodologia de repartizare a posturilor urmează să fie stabilită de președintele Casei Naționale de Pensii Publice.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru