Plata cu cardul, preferată de români

Dată

Numărul tranzacţiilor de plată cu carduri iniţiate prin telefon sau internet pentru a cumpăra produse şi servicii a crescut cu peste 50% anul trecut, potrivit raportului anual al Băncii Naţionale a României. În acest context, s-a observat scăderea retragerilor de numerar cu aproape 3% faţă de finalul anului 2019. În același timp, se vede creşterea numărului de operaţiuni de transfer de credit iniţiate electronic cu 30% şi cu mai mult de 32% faţă de anul 2019. Potrivit BNR, anul trecut a avut loc scăderea numărului de transferuri de credit inițiate pe suport de hârtie cu mai mult de 4% și cu aproximstiv 11% față de anul 2019.

sursa foto: www.aparaturafiscala.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru