Piața rezidențială din Timișoara, în creștere

Dată

Piața rezidențială din Timișoara s-a aflat în creștere și în cel de-al treilea trimestru din anul 2021. În perioada iulie- septembrie, atât la case, cât și apartamente, a fost înregistrat un avans cu 2,8% mai mare decât în trimestrul precedent. Tot în acest trimestru au fost înregistrate majorări ale sumei medii solicitate la vânzarea unui apartament. În Timișoara a fost înregistrată o creștere de 1,1%, prețul pe metru pătrat ajungând la 1.320 de euro. Datele publicate de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară arată că în trimestrul al treilea al acestui an au fost achiziționate 186.000 de imobile la nivel național, în creștere cu 31% față de aceeași perioadă a anului anterior, când au fost achiziționate 142.500 de proprietăți.

sursă foto: housing.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru