Piața rezidențială din Timișoara, în creștere

Dată

Piața rezidențială din Timișoara s-a aflat în creștere și în cel de-al treilea trimestru din anul 2021. În perioada iulie- septembrie, atât la case, cât și apartamente, a fost înregistrat un avans cu 2,8% mai mare decât în trimestrul precedent. Tot în acest trimestru au fost înregistrate majorări ale sumei medii solicitate la vânzarea unui apartament. În Timișoara a fost înregistrată o creștere de 1,1%, prețul pe metru pătrat ajungând la 1.320 de euro. Datele publicate de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară arată că în trimestrul al treilea al acestui an au fost achiziționate 186.000 de imobile la nivel național, în creștere cu 31% față de aceeași perioadă a anului anterior, când au fost achiziționate 142.500 de proprietăți.

sursă foto: housing.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru