IPJ Gorj angajează

Dată

5 şefi de post şi un şef la Poliţia Municipiului Motru, sunt posturile scoase la concurs de către Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj.
Pentru ocuparea funcţiei de şef poliție la Poliția Municipiului Motru va avea loc un concurs cu recrutare din sursă internă. Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale și se va desfășura la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj din municipiul Târgu Jiu, în data de 24 februarie.
Totodată, pentru ocuparea posturilor funcţiilor de şef post la Postul de Poliție Arcani, Postul de Poliție Runcu, respectiv pentru Postul de Poliție Telești, concursul va avea loc în data de 28 februarie.
Va avea loc un concurs și pentru ocuparea funcţiilor de şef post la Postul de Poliție Godinești și șef post la Postul de Poliție Padeș, cu recrutare din sursă internă.
Cererile de participare la concurs vor fi adresate inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj și vor fi transmise la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție Județean Gorj – Serviciul Resurse Umane: resurseumane@gj.politiaromana.ro, până la data de 31 ianuarie. Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, în data de 4 martie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru