UVT, în prag de admitere

Dată

A mai rămas foarte puțin timp până când viitorii studenți pot începe oficial procesul de admitere la Universitatea de Vest Timișoara, care oferă cel mai dezvoltat set de opțiuni pentru studiile universitare. La nivel național, UVT se situează pe a patra poziție în clasamentul care include 97 de universități din România. Elevii de performanță, motivați și orientați spre un parcurs educațional cu rezultate bune, pot beneficia de facilități și oferte precum subvenții și burse, integrarea în proiecte de cercetare, participarea la conferințe naționale și internaționale, dar și cazare și acces cu abonament la bibliotecă, acces la bazele sportive și la seria de evenimente speciale pe care UVT le organizează. Elevii se pot informa despre toate oportunitățile pe care universitatea le oferă, pe site-ul uvt.ro, dedicat procesului de admitere.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru