UVT, în prag de admitere

Dată

A mai rămas foarte puțin timp până când viitorii studenți pot începe oficial procesul de admitere la Universitatea de Vest Timișoara, care oferă cel mai dezvoltat set de opțiuni pentru studiile universitare. La nivel național, UVT se situează pe a patra poziție în clasamentul care include 97 de universități din România. Elevii de performanță, motivați și orientați spre un parcurs educațional cu rezultate bune, pot beneficia de facilități și oferte precum subvenții și burse, integrarea în proiecte de cercetare, participarea la conferințe naționale și internaționale, dar și cazare și acces cu abonament la bibliotecă, acces la bazele sportive și la seria de evenimente speciale pe care UVT le organizează. Elevii se pot informa despre toate oportunitățile pe care universitatea le oferă, pe site-ul uvt.ro, dedicat procesului de admitere.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru