Revenirea elevilor la cursuri

Dată

Elevii se întorc fizic la cursuri, de luni, în funcție de gradul de vaccinare al angajaților din școli.
Ministrul Educației susține că școlile pot să funcționeze cu prezență fizică, numai dacă se conturează un prag de vaccinare de 60% în rândul personalului școlar.
A fost emis ordinul comun al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății, în care sunt detaliate noile măsuri impuse.
Pentru a afla situația fiecărei unități de învățământ din țară, trebuie accesat site-ul fiecărei școli sau grădinițe, ori pagina inspectoratului școlar județean. Ministrul Educației a cerut actualizarea datelor de pe site-uri.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru