Revenirea elevilor la cursuri

Dată

Elevii se întorc fizic la cursuri, de luni, în funcție de gradul de vaccinare al angajaților din școli.
Ministrul Educației susține că școlile pot să funcționeze cu prezență fizică, numai dacă se conturează un prag de vaccinare de 60% în rândul personalului școlar.
A fost emis ordinul comun al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății, în care sunt detaliate noile măsuri impuse.
Pentru a afla situația fiecărei unități de învățământ din țară, trebuie accesat site-ul fiecărei școli sau grădinițe, ori pagina inspectoratului școlar județean. Ministrul Educației a cerut actualizarea datelor de pe site-uri.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru