Înscrieri pentru cursurile de subofițeri

Dată

6 august 2021 este data limită de înscriere pentru cele 40 de locuri la cursul de formare a subofițerilor, specialitatea militară, la Centrul de perfecționare medico-militară din Sibiu. Pentru înscrieri, candidații trebuie să se prezinte la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțin cu domiciliul, doar cu actul de identitate. Este recomndat să telefoneze înainte de a merge la biroul de recrutare pentru a afla cum se pot înscrie online, prin e_mail. După înscriere vor fi întocmite dosarele de candidat, conform precizărilor personalului recrutor, iar probele de selecție și examinarea medicală se vor susține după concursul de admitere.
Selecția aptitudinală constă în parcurgerea:
probelor psihologice, probelor fizice și a interviului de evaluare finală.
Candidații declarați cu ,,Admis” la selecția aptitudinală generală vor face examinarea medicală conform indicațiilor primite de la recrutor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru