Înscrieri pentru cursurile de subofițeri

Dată

6 august 2021 este data limită de înscriere pentru cele 40 de locuri la cursul de formare a subofițerilor, specialitatea militară, la Centrul de perfecționare medico-militară din Sibiu. Pentru înscrieri, candidații trebuie să se prezinte la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțin cu domiciliul, doar cu actul de identitate. Este recomndat să telefoneze înainte de a merge la biroul de recrutare pentru a afla cum se pot înscrie online, prin e_mail. După înscriere vor fi întocmite dosarele de candidat, conform precizărilor personalului recrutor, iar probele de selecție și examinarea medicală se vor susține după concursul de admitere.
Selecția aptitudinală constă în parcurgerea:
probelor psihologice, probelor fizice și a interviului de evaluare finală.
Candidații declarați cu ,,Admis” la selecția aptitudinală generală vor face examinarea medicală conform indicațiilor primite de la recrutor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru