Consiliul Național al Elevilor solicită suspendarea cursurilor

Dată

Consiliul Național al Elevilor solicită de urgență suspendarea cursurilor două săptămâni, pentru toți elevii, cu excepția celor din clasele terminale și cei din învățământul special. O astfel de hotărâre implică prelungirea anului școlar cu două săptămâni în semestrul al II-lea, pentru a putea recupera conținuturile pierdute în format fizic.
Reacția vine după ce ministrul Educației a anunțat că are în vedere modificarea structurii anului școlar și că s-ar decide o vacanță forțată de 3 săptămâni în care vor intra de luni toți elevii, de la grădiniță și până la liceu. Această vacanță nu va micșora durata primului semestru. Acesta se va prelungi în luna ianuarie 2022 cu durata vacanței forțate, iar semestrul al II-lea va fi decalat, urmând a debuta la final de ianuarie- început de februarie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru