Consiliul Național al Elevilor solicită suspendarea cursurilor

Dată

Consiliul Național al Elevilor solicită de urgență suspendarea cursurilor două săptămâni, pentru toți elevii, cu excepția celor din clasele terminale și cei din învățământul special. O astfel de hotărâre implică prelungirea anului școlar cu două săptămâni în semestrul al II-lea, pentru a putea recupera conținuturile pierdute în format fizic.
Reacția vine după ce ministrul Educației a anunțat că are în vedere modificarea structurii anului școlar și că s-ar decide o vacanță forțată de 3 săptămâni în care vor intra de luni toți elevii, de la grădiniță și până la liceu. Această vacanță nu va micșora durata primului semestru. Acesta se va prelungi în luna ianuarie 2022 cu durata vacanței forțate, iar semestrul al II-lea va fi decalat, urmând a debuta la final de ianuarie- început de februarie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru