Când se poate folosi biletul unic la muzee?

Dată

Biletul unic de vizitare pentru cele trei muzee din subordinea Consiliului Județean Timiș ar putea fi introdus din toamna acestui an. Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Alexandru Proteasa, anunță că Muzeul de Artă din Timișoara a stabilit câștigătorul concursului în urma căruia s-a decis cum va arăta acest bilet, care ar urma să coste în jur de 20 de lei. Cu biletul unic vor putea fi vizitate Muzeul de Artă din Timișoara, Muzeul Satului și Muzeul Banatului. Pentru anul 2023, Consiliul Județean vrea să redeschidă măcar o parte din Castelul Huniade, acolo unde funcționa Muzeul Banatului, însă autoritățile sunt abia la stadiul de realizare a unor documentații pentru finalizarea șantierului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Legislație & Ordine & Apărare

Legea adopțiilor, simplificată

Legea adopţiilor a fost simplificată, iar cuplurile care vor să devină părinţi vor putea face acest lucru mai uşor.

Vox

O proteină umană ar putea vindeca alergiile și astmul – VoxQub

O proteină care ar putea combate astmul şi anafilaxia, a fost descoperită de către cercetătorii de la Universitatea Națională din Australia.

Actualitate

Pandemia la zi

153 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.033 de cazuri, dintre acestea 1.047.682 de persoane au fost declarate vindecate.

Evenimente

Ziua mondială împotriva traficului de persoane

În fiecare an, în data de 30 iulie este marcată Ziua mondială împotriva traficului de persoane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru