Când se poate folosi biletul unic la muzee?

Dată

Biletul unic de vizitare pentru cele trei muzee din subordinea Consiliului Județean Timiș ar putea fi introdus din toamna acestui an. Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Alexandru Proteasa, anunță că Muzeul de Artă din Timișoara a stabilit câștigătorul concursului în urma căruia s-a decis cum va arăta acest bilet, care ar urma să coste în jur de 20 de lei. Cu biletul unic vor putea fi vizitate Muzeul de Artă din Timișoara, Muzeul Satului și Muzeul Banatului. Pentru anul 2023, Consiliul Județean vrea să redeschidă măcar o parte din Castelul Huniade, acolo unde funcționa Muzeul Banatului, însă autoritățile sunt abia la stadiul de realizare a unor documentații pentru finalizarea șantierului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Colterm, o problemă fără soluții – QubArena

O nouă amendă primită de Colterm pune presiune pe bugetul Timișoarei. Dezbatem în această seară problemele fără sfârșit ale societății de termoficare cu economistul Cristian Amza, administrator special al Coltermului, avocata Roxana Iliescu, consilier local Pro România și economistul Dan Diaconu, consilier PNL.

Actualitate

Recensământul populației, 2022 – MozaiQub

Autoritățile au decis modificarea calendarului Recensământului Populației și Locuințelor din România. Astfel, perioada în care românii se pot autorecenza a fost prelungită până în 27 mai 2022, inclusiv.

Actualitate

Ce trebuie să facă gospodarii în luna mai – MozaiQub

Odată ajunşi în luna mai în grădină, marele gând care ne vine în minte este faptul că vara este pe drum. În umătorul material veţi afla cum să vă pregătiţi livada, grădina de legume sau cea de flori pentru lunile călduroase şi însorite.

Actualitate

Un nou și inovativ centru cultural la Timișoara – VOX

Timișoara va oferi mediului cultural, dar și celui universitar, o premieră, un loc unde artiștii și oamenii de știință să poată să lucreze împreună. Fosta cantină 1 MV al Universității Politehnica va deveni spațiu expozițional pentru artă modernă, dar și un loc unde se vor purta discuții din mediul academic.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru