Absolvenții de liceu înscriși în piața muncii

Dată

Absolvenții de liceu care vor să se înscrie în evidența Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj o pot face până în 2 august. În termen de 60 de zile de la absolvire, aceștia sunt aşteptaţi să se înregistreze pentru a beneficia de servicii personalizate în vederea integrării pe piaţa forţei de muncă. Astfel, absolvenţii beneficiază de servicii de informare şi consiliere profesională, medierea muncii, servicii gratuite de formare profesională, precum și de facilități financiare. Actele necesare pentru înregistrarea absolvenților aflați în căutarea unui loc de muncă sunt: actul de identitate, actul de studii sau adeverinţa din care să rezulte data absolvirii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru