Absolvenții de liceu înscriși în piața muncii

Dată

Absolvenții de liceu care vor să se înscrie în evidența Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj o pot face până în 2 august. În termen de 60 de zile de la absolvire, aceștia sunt aşteptaţi să se înregistreze pentru a beneficia de servicii personalizate în vederea integrării pe piaţa forţei de muncă. Astfel, absolvenţii beneficiază de servicii de informare şi consiliere profesională, medierea muncii, servicii gratuite de formare profesională, precum și de facilități financiare. Actele necesare pentru înregistrarea absolvenților aflați în căutarea unui loc de muncă sunt: actul de identitate, actul de studii sau adeverinţa din care să rezulte data absolvirii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru