Știri Qub – Scăderea ratei de infectare

Dată

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a prezentat câteva soluții pentru a scădea rata de infectare cu Sars-Cov-2 în județ. Una dintre ele ar fi crearea unui flux de vaccinare de tip ”drive-thru”, adică vaccinarea direct din mașină. De asemenea, el propune ca centre de imunizare non stop să fie deschise și în alte locații din județ, cum este cel de la Spitalul Județean Timișoara. A treia direcție de acțiune este mărirea numărului de paturi ATI, pentru că problema medicală trebuie tratată și rezolvată în sistemul medical. Nu se mai pot pune în pericol celelalte sisteme, cum sunt cel economic, de educație sau social prin supraîncărcarea răbdării oamenilor cu aceste restricții ineficiente, a declarat Alin Nica. La conferința susținută de președintele Consiliului Județean Timiș, a fost invitat și rectorul Univrsității de Vest Timișoara, Marilen Pirtea. Acesta a prezentat măsuri fiscale pentru ajutarea mediului de afaceri. Una dintre propunerile acestuia este amânarea executării silite a firmelor afectate de carantină și de restricții. Toate aceste soluții vin în contexul în care în Timișoara și zona periurbană a fost prelungită carantina.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru