Știri Qub – Românii vor să lucreze de acasă

Dată

Potrivit unui sondaj, 9 din 10 români spun că ar prefera să lucreze de acasă sau în regim hibrid şi după ce va trece pandemia. Patronii sunt însă ceva mai reţinuţi şi spun că acest lucru depinde de necesităţile economiei. România s-a clasat pe locul 4 într-un top internațional al țărilor cu cei mai mulți salariați care preferă telemunca. Pentru moment, doar patru din zece patroni optează pentru munca la distanță anul acesta. Lipsa interacțiunii fizice este una dintre cele mai mari probleme pentru salariații care lucrează de la distanță, mai spun specialiștii în resurse umane.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru