Știri Qub – Românii vor să lucreze de acasă

Dată

Potrivit unui sondaj, 9 din 10 români spun că ar prefera să lucreze de acasă sau în regim hibrid şi după ce va trece pandemia. Patronii sunt însă ceva mai reţinuţi şi spun că acest lucru depinde de necesităţile economiei. România s-a clasat pe locul 4 într-un top internațional al țărilor cu cei mai mulți salariați care preferă telemunca. Pentru moment, doar patru din zece patroni optează pentru munca la distanță anul acesta. Lipsa interacțiunii fizice este una dintre cele mai mari probleme pentru salariații care lucrează de la distanță, mai spun specialiștii în resurse umane.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru