Știri Qub – Risc mai mare pentru persoanele în varstă

Dată

Persoanele de peste 65 de ani prezintă un risc mai ridicat de reinfectare cu COVID-19. Ei au o protecţie de doar 47% împotriva infecţiei repetate comparativ cu 80% în cazul persoanelor mai tinere, potrivit unui studiu danez. Acesta se bazează pe rezultatele persoanelor testate în timpul primului şi celui de-al doilea val de coronavirus din anul 2020 şi s-a pus accent pe tulpina iniţială a virusului. Potrivit altor constatări, protecţia împotriva reinfectării s-a menţinut pentru mai mult de şase luni, însă măsuri de protejare a vârstnicilor, inclusiv distanţarea fizică şi vaccinările sunt esenţiale chiar dacă oamenii au fost deja diagnosticaţi cu COVID-19. Cercetarea a fost etichetată ca fiind primul studiu la scară largă de acest gen. Cercetătorii au analizat datele colectate ca parte a strategiei naţionale de testare COVID-19 în cadrul căreia mai mult de două treimi din populaţia țării a fost testată în 2020.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru