Ajutor din partea Consiliului Județean Timiș

Dată

Consiliul Județean Timiș va aloca peste 1 milion de lei din fondul de rezervă pentru Primăria Timișoara în vederea plății unei părți din subvenția pentru societatea de termoficare al orașului. Decizia vine în urma solicitării lansate de liderul consilierilor județeni USR, Raul Olajos, în ultima ședință de plen.
Primarul Dominic Fritz a mulțumit pentru gest Consiliului Județean și subliniază că pentru a trece cu bine peste luna noiembrie este nevoie de minim 30 de milioane de lei. Suma reprezintă doar factura de combustibil pe care compania trebuie să o plătească în următoarele 30 de zile pentru a alimenta cu căldură și apă caldă casele timișorenilor și spitalele racordate la sistemul centralizat de încălzire.

sursa foto: facebook.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru