Ajutor din partea Consiliului Județean Timiș

Dată

Consiliul Județean Timiș va aloca peste 1 milion de lei din fondul de rezervă pentru Primăria Timișoara în vederea plății unei părți din subvenția pentru societatea de termoficare al orașului. Decizia vine în urma solicitării lansate de liderul consilierilor județeni USR, Raul Olajos, în ultima ședință de plen.
Primarul Dominic Fritz a mulțumit pentru gest Consiliului Județean și subliniază că pentru a trece cu bine peste luna noiembrie este nevoie de minim 30 de milioane de lei. Suma reprezintă doar factura de combustibil pe care compania trebuie să o plătească în următoarele 30 de zile pentru a alimenta cu căldură și apă caldă casele timișorenilor și spitalele racordate la sistemul centralizat de încălzire.

sursa foto: facebook.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru