Transalpina se redeschide – VOX

Dată

Transalpina se deschide de 1 iunie. Viteza de circulație pe Transalpina va fi de maxim 30 de Km/oră, se va circula doar în intervalul orar 7:00 -21:00, iar accesul autoturismelor va fi doar pentru cele cu capacitatea de maxim 3,5 tone.
Instituţia Prefectului Gorj anunţă că decizia privind redeschiderea circulaţiei începând cu 1 iunie, a fost luată în urma verificărilor efectuate de către o Comisie de Revizie Specială, formată din reprezentanţi ai administratorului drumului. Redeschiderea circulaţiei se va face însă în anumite condiţii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru