Idei pentru micii antreprenori – VoxQub

Dată

Lumea afacerilor este una extrem de vastă și deschisă pentru orice idee nouă. Ideile de mici afaceri pot fi profitabile, iar secretul succesului lor stă în oportunitățile de dezvoltare pe care acestea le prezintă. Dacă anul 2020 a fost unul nefavorabil pentru implementarea ideilor de afaceri, acest an este unul mult mai prielnic celor cu idei de afaceri mici și ușor de pus în practică. Ideile de afaceri pe care le propunem micilor antreprenori sunt ușor de implementat, care presupun o investiție minimă și riscuri reduse. Afacerile ne pot oferi un trai decent, sau chiar un venit substanțial, dar acest aspect are legătură atât cu antreprenorul, cât și cu aspectele din exterior.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru